Grab Some Chopsticks And Get Ready To Roll With These Awesome Sushi Facts
Bad Luck Superstitions From Around The World
Show all

Instagram Ster Overladen Met Haatmail Nadat Ze Onthult Hoe Ze Haar Luxueus Leventje Financiert

Instagramsterren zijn de laatste tijd onder vuur komen te liggen. Iedereen heeft het gevoel dat alles wat deze sterren aan het doen zijn verkeerd is. Emily is de nieuwste Instagram-ster voor een tegenaanval. Ze heeft een video gedeeld met het advies om zelf een Instagramster te worden.

Hoe krijg ik nieuwe volgers?

Er is tegenwoordig zoveel controverse rond Instagram-sterren en beïnvloeders. Veel mensen nemen ze niet meer serieus. De modellen maken foto’s met een geverfd gezicht. Ze plaatsen ook een filter waardoor ze er nog beter uitzien. Niets op Instagram en de andere sociale mediasites voelt als realiteit. Al deze sterren hebben miljoenen volgers omdat ze een wereld creëren die niet echt is en waarin al hun volgelingen alleen kunnen leven. Het is iets dat ze nooit kunnen ervaren.

Maak en verberg verhalen

Voeg daarbij de ‘influencers’, sociale mediasterren die door grote bedrijven worden gefinancierd om hun producten te promoten. Emily doet het ook, ze geeft promotiecodes aan haar volgers om producten te kopen voor een lagere prijs. Nog niet zo lang geleden begon ze zelfs met haar eigen merk te produceren. Niet iedereen is er tevreden mee. Emily wil iets terug geven aan haar volgers, maar mensen denken dat het allemaal om het geld gaat.

Hoe een verhaal op Instagram te verbeteren

Voor anderen de kans te geven in de sociale media om een ster te worden, Emily deelde haar geheim dat haar veel geholpen. Emily heeft veel geleerd van het e-book “Instagram Marketing 2019”. Het heeft hen geleerd dat het plaatsen van willekeurige foto’s je niet helpt je doelen te bereiken. Het laat je zien hoe influencer marketing werkt. Je vindt het boek op Bol.com